Inštalacijski material

CEVNI SISTEMI

Tehnologija stiskanja z jeklenimi cevmi in spojnimi elementi je najbolj zanesljiva in najugodnejša rešitev za vgradnjo vodovodnih in ogrevalnih sistemov, ki so namenjeni dolgotrajni obstojnosti brez potrebe po vzdrževanju. Pressfitting sistem je sistem cevi in fitingov iz nerjavečega jekla in ogljikovega jekla (tako v "M" kot "V" profilu), ki je idealen za več uporab na civilnem in industrijskem področju, s tlaki do 16 barov.

VENTILI

V podjetju Atermika d.o.o. vam ponuja celotno paleto medeninastih ventilov, cevnih krogelnih ventilov, kotnih ventilov, proti povratnih ventilov, reduktorjev tlaka, zapornih ventilov, večnamenskih filtrov za vodo, dizel ali plin, samočistilnih filtrov, manometrov, kot tudi vso ostalo potrebno opremo za vse vrste vodovodnih inštalacij.

FILTRI

Prodajamo različne filtre za ogrevalne in hladilne sisteme, ki so namenjeni za zaščito različnih sestavnih delov v ogrevalnem in/ali hladilnem sistemu, zlasti, če je nameščena toplotna črpalka. Preprečujejo okvare ventilov, blokade in sprijemanje črpalk, s čimer se izognemo posledičnim nevšečnostim zaradi manjše učinkovitosti izmenjevalnika toplote.

SIFONI

Ponujamo celotno paleto visokokakovostnih izdelkov: vgradne in nadometne WC splakovalnike, ogrodja za pisoarje, umivalnike in bideje, kanalete za tu, WC deske, polnilne in odtočne ventile ter številne druge dodatke za kopalnico ali sanitarne prostore.

IZOLACIJA

V podjetju Atermika vam dobavimo zanesljiv, fleksibilen izolacijski material za dolgoročno preprečevanje kondenzacije ki zaradi svoje edinstvene mikrocelične strukture zagotavlja večjo dimenzijsko stabilnost in lažjo obdelavo. Optimalna kombinacija izjemno nizke toplotne prevodnosti z visoko odpornostjo na difuzijo vodne pare prispeva k trajnemu izogibanju izgubam energije in prodiranju vodne pare ter zmanjšuje tveganje korozije pod izolacijo. Zaradi vgrajene protimikrobne zaščite Microban ® in odličnega obnašanja pri ognju je posebej primeren za uporabo v javnih zgradbah in sistemih procesne tehnike.

E-novice

Prijavite se na naše e-novice

S klikom na gumb se strinjate z našimi

pogoji uporabe
E-novice