Ogrevanje

Talno ogrevanje

V podjetju Atermika d.o.o. vam nudimo vse za talno gretje z visokokvalitetnimi in optimalno usklajenimi deli kot so ogrevalne cevi, razdelilnike, regulatorje in montažni pribor.

Prodajamo cevi za talno ogrevanje Pex-A; Pe-Rt; Pe-Rt-Al-Pe-Rt. Izdelki so izdelani in testirani v skladu z uveljavljenimi standardi za izdelke EN ISO 15875 ali ASTM F876/877 (PE-Xa) ali EN ISO 22391 (PE-RT). Ravni kakovosti so zagotovljene s certifikati tretjih oseb in tipskimi odobritvami izdelkov več priznanih inštitutov za testiranje, vključno s KIWA, SKZ, DIN CERTCO in NSF.

Talno ogrevanje

Radiatorsko gretje

Klasično radiatorsko ogrevanje je še vedno najbolj razširjena oblika ogrevanja stanovanj. Nudimo vam širok nabor različnih znamk kvalitetnih radiatorskih produktov.

Radiatorsko gretje

Zalogovniki

Zalogovniki tople vode učinkovito shranijo razpoložljivo toplotno energijo. Uporabljajo se pri ogrevanju objekta s toplotno črpalko, na lesno biomaso, s solarnim sistemom ali pa z različnimi kombinacijami več virov toplote. Najpomembnejša odločitev pri nakupu zalogovnika je izbira ustrezne kapacitete.

Zalogovniki

Bojlerji/grelniki vode

V podjetju Atermika d.o.o. nudimo široko paleto bojlerjev/grelnikov vode za ogrevanje sanitarne vode. V to skupino spadajo pretočni in akumulacijski bojlerji.

Bojlerji/grelniki vode

Ekspanzijske posode

Ekspanzijske posode so namenjene sistemom centralnega ogrevanja in prevzamejo spremembe prostornine vode zaradi spremembe temperature. Poznamo jih v dveh osnovnih izvedbah in sicer odprte in zaprte, v katerih je lahko stalen ali spremenljiv tlak.

V podjetju Atermika d.o.o. vam nudimo različne ekspanzijske posode.

Ekspanzijske posode

Kotli na trda goriva, pelete, polena

Za vaše stanovanje, hišo ali poslovni prostor poiščite primeren kotel na trda goriva, pelete, polena. V ponudbi podjetja Atermika nudimo široko paleto izdelkov najkvalitetnejših proizvajalcev.

Kotli na trda goriva, pelete, polena

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so odlična oblika ogrevanja tako pri novogradnjah kot pri že zgrajenih objektih, kot nadomestni ali dopolnilni ogrevalni sistem. Gre za tehnološko zelo privlačno, okolju prijazno, čisto in popolnoma avtomatizirano obliko ogrevanja. Poznamo več vrst toplotnih črpalk in sicer TČ zrak voda, TČ zemlja voda ali TČ voda voda. V preteklih letih je njihova tehnologija v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi tudi najbolj napredovala.

V podjetju Atermika d.o.o. vam dobavimo kvalitetne toplotne črpalke različnih proizvajalcev.

Toplotne črpalke

Stropna sevala

Iščete enostavno ogrevanje s sevalnimi paneli z ali brez razsvetljave? Primerno za delavnice, skladišča, dvorane itd.

Stropna sevala

Oljni in plinski kotli

V podjetju Atermika d.o.o. vam priskrbimo različne oljne ali plinske kotle.

Oljni in plinski kotli

Solarni sistemi

Zmanjšajte stroške s solarnimi sistemi. Visoka učinkovitost, trajnost in ekološka energija. Uporabite 100 % čisto energijo in zmanjšajte stroške električne energije.

Solarni sistemi
E-novice

Prijavite se na naše e-novice

S klikom na gumb se strinjate z našimi

pogoji uporabe
E-novice